2011. január 13., csütörtök

GyöngyZugos ajándékom... végre megérkezett!Kicsit nehézkesen, de én is megkaptam az ajándékomat! Sajnos a Postában továbbra sem lehet megbízni. Adrienn (Raszputyin Design) készített nekem ajándékot, amit december 13-án feladott ajánlott, elsőbbségi küldeményként! A mai napig nem érkezett meg... Már nyomoztatja a csomagot, én is megpróbáltam a helyi postán utánajárni, de semmi eredménye nem lett, csak sajnálkoznak... Ja, és a postán a hölgy még azt is hozzátette, hogy "hát igen, előfordul, hogy eltűnnek csomagok, levelek...". Ez a leg dühítőbb, hogy tudja a Posta, hogy vannak ilyen szarkák, mégsem tesz semmit...

Azt mondták, hogy a feladó tud kártérítést kérni. Igen ám, de csak a feladási díjat térítik meg, azt már nem, ami a borítékban volt.
Az is elég szomorú, hogy már egy ajánlott levél se szent...

Andri nagyon rendes volt és készített nekem mégegy ajándékot, amit most értéknyilvántartással adott fel és láss csodát, már meg is kaptam! Elég szomorú, hogy egy kisebb vagyont kell kifizetni azért, hogy biztosan célba érjen, amit küldünk.
Na, most jól kidühöngtem magam! :)

Az ajándékom, amit kaptam nagyon tetszik! Ilyen stílusú ékszerem még nincs, nem is csináltam még ilyet soha, de nagy örömmel fogom viselni! :)

Most Adri képeit teszem ki, fotózni még nem volt időm, de teszek majd fel saját képeket, ígérem! Volt még a csomagban egy csodás kis csengettyű és az egész egy nagyon szép dobozkában volt benne! Majd mutizom! :)

Adrinak pedig nem győzöm megköszönni, hogy duplán dolgozott azért, hogy én se maradjak ajándék nélkül!

3 megjegyzés:

Las Creaciones de Boricua írta...

Great set!!! very pretty!!!

Timike írta...

Nagyon szép ajándék, viseld egészséggel.

L´Antoxana írta...

una pulsera muy original.